Adres:     Manege Elzenhof

                 Bosrandweg 252, De Koog, Texel

Voor info of  reservering belt u:

                 0222 - 317 469

BGG:       06-26828666 / 06-11498432

Correspondentie-adres:

                 Oude Dijkje 38 B, 1796 ML  De Koog


MANEGE ELZENHOF

Welkom Mogelijkheden Strandritten Rijlessen Prijzen Rijden in de winter Dagtochten Stage of vakantie hulp Verzorging Route

© 2018 Copyright Manege Elzenhof


Onze mogelijkheden

Manege Elzenhof heeft veel mogelijkheden:


Alles onder deskundige begeleiding.

Voor zowel ervaren ruiters als personen die net beginnen of eens kennis willen maken met de ruitersport hebben we iets te bieden. Een bezoek aan onze manege is uitstekend in te passen in uw vakantieprogramma.

Strandritten

Wij bieden verschillende strand ritten aan. Met onze strand ritten rijdt u van onze manege door bos en duin naar en over het strand en weer terug. De rit over het strand is dus een deel van de rit en de lengte hiervan is afhankelijk van de duur van de rit.

Juli en augustus: avondritten

In de maanden juli en augustus hebben we avondritten waar ook over het strand gereden word. Dit is alleen voor geoefende ruiters.

De start is om 18:00 uur en duurt tot circa 20:30 uur. De kosten van deze circa 2,5 uur durende strand rit bedraagt € 45,-- per persoon.

Zondagmorgen: 3,5 uur durende strandrit

Deze strandrit op de zondagmorgen duurt 3,5 uur, waarbinnen we een half uur pauze houden.

De kosten bedragen  € 52.50 p.p. Deze rit gaat door bij voldoende belangstelling (minimaal 4 aanmeldingen). Bel dus even als je interesse hebt.

Mocht de lange strand rit van 3,5 uur niet doorgaan dan blijft het natuurlijk mogelijk deel te nemen aan de 2 uur durende strand rit.

Dagtochten

Bij manege elzenhof organiseren wij vanaf drie aanmeldingen/personen ook dagtochten. De tocht gaat door het bos ,over strand,door duinen en door natuurgebied.

Onderweg worden er pauze’s voor mens en dier ingelast. Tijdens de pauze wordt je verwend met eten en drinken. Halverwege de tocht word er een uitgebreide luxe lunch geserveerd in onze nostalgische schapen boet. De tocht eindigt op de manege. Waar we onder het genot van wat hapjes en iets te drinken kunnen nagenieten.  

De duur van de tocht is ± 7 uur kosten bedragen € 150.00 p,p.